Możesz nabić dziennie max. 15 tematów i dowolną liczbę postów
Bezpieczne forum do spamowania - nabijaj posty, zareklamuj swoją stronę, dołącz do społeczności.
- - -
Uwaga!
Twoja przeglądarka nie obsługuje CSS Grid
Strona nie będzie się wyświetlać poprawnie :(
Wybierz inny styl na stronie głównej forum (pod listą forów)
lub zaktualizuj przeglądarkę (Firefox 52+, Chromium 57+, Opera 44+)
Znacznej zmianie uległy zasady dotyczące nabijania! Więcej informacji w tym temacie.
Zadomowiony
libed
Masie Posty: 1527
Zadomowiony
libed
Wysłany: 2019-02-24, 18:10 Notatnik 2
Czy zwykły notatnik jest dla ciebie zbyt nudny?
Czy zwykły notatnik jest dla ciebie "przestarszały" i "niecool"?
Firma SiemaSoft prezentuje sequel do słynnego programu
NOTATNIK 2
Notatnik 2 stawia na realistyczną grafikę, genialne efekty dźwiękowe, realistyczne oświetlenie w czasie rzeczywistym oraz nierzeczywistym i niezwykłą, fascynującą fabułę. Jest także opcja grania online, dzięki czemu możesz grać z innymi i dzielić się radością z grania w te cudowne arcydzieło.
"Kiedy pierwszy raz usłyszałem o Notatniku 2, myślałem że to jakaś gra dla małointeligentnych przedstawicieli naszego gatunku. Kupiłem wprawdzie z ciekawości, i gra pochłonęła mnie tak bardzo że nie mogę przestać grać! Jestem już na 68 lvl, kiedyś byłem na setnym ale mi zbanowali konto. Polecam" - prof. Jan K.
"Miał" - kot
"okoershkteoahtkaeohtkeagoeakbmbmbmbmrshtrs" - fkrogkrob gjreagrj
"Polecam każdemu, ta gra jest sensem życia. I nie mam co do tego żadnych wątpliwości" - Anonim
Cena: 75 Spamdolarów
Żarty ze mnie: a (bez ograniczeń)
Zadomowiony
Angelfrost Posty: 4388
Zadomowiony
Wysłany: 2019-02-24, 19:05
Brzmi kusząco, ale czy to oprogramowanie posiada funkcje alarmu przeciwpożarowego oraz miksera warzyw? Pytam, ponieważ są to funkcje bardzo potrzebne i bardzo ważne :O
Żarty ze mnie: b (z umiarem)
Zadomowiony
libed
Zadomowiony
libed
Wysłany: 2019-02-24, 19:09
Te funkcje można dokupić w darmowym DLC kosztującym jedynie 10 Spamdolarów, w DLC znajduje się też m.in możliwość obierania ziemniaków, koszenie trawy na odległość, czytania w myślach i odświeżania powietrza
Młody spamer
yebat nieoheblowane drewno
Doodoxing Posty: 6106
Młody spamer
yebat nieoheblowane drewno
Wysłany: 2019-02-24, 19:51
Czy program zawiera edytor poziomów? Takie edytory to moje marzenia senne, więc pytam. A jeśli zawiera to czy jest on rozbudowany? Czy ma możliwość zaparzania kawy? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
Żarty ze mnie: b (z umiarem)
Zadomowiony
libed
Zadomowiony
libed
Wysłany: 2019-02-24, 19:53
O kurde, zapomnieliśmy o możliwości zaparzania kawy. Cóż, to pojawi się w kolejnym DLC. A edytor poziomów jest i to bardzo rozbudowany. Można nawet wybrać czy chce się zeszyt w kratkę czy w linie!