Wysłany: 2020-08-06, 02:17 [nt] Zamknięcie XW
Coraz bardziej zaczynam się zastanawiać nad zamknięciem XaxeWiki. Na niej kompletnie nic się nie dzieje już od dłuższego czasu, no i nie ma w sumie praktycznie wszystkich dodatków i innych bajerów , które ma MW. W sumie argumentem za niezamykaniem XW jest wysokie pozycjonowanie w Google, co mnie też powstrzymuje. Nawet chyba nie ma tego edytora kodu, który jest na MW (i Wikipedii), tylko ten domyślny, preinstalowany - z paroma przyciskami na górze i tyle. Jeszcze fajne są te grafiki Kenexa reprezentujące różne kategorie na XW :D. W sumie już nawet nie pamiętam, co jeszcze tam zainstalowałem , bo dawno tam nie zaglądałem xD.
Serio, mam mieszane uczucia i stąd ta ankieta :|.
Żarty ze mnie: b (z umiarem)
Wysłany: 2020-08-07, 01:11
Ale stron nie wywalają jak się nie zalogujesz?
Wysłany: 2020-08-07, 08:50
Przez jakiś czas trzymają, ale jak szybko nie odblokujesz pisząc do nich to wszystko przepada, więc nooo w sumie to wywalają
Wysłany: 2020-08-07, 11:10
Czyli takie niespodziewane usunięcie strony. D:
Wysłany: 2020-08-07, 20:54
Jak się wejdzie na stronę, która należy do zablokowanego konta, to będzie widoczny komunikat "strona zablokowana". A co się dzieje z tą stroną , gdy się nie będę logował na nią długo , to nie wiem... Możliwe , że usuwają już potem "na dobre".
Wysłany: 2020-08-09, 12:01
Dziękuję. Zawsze szanuję wspomnienia i uwielbiam się nimi dzielić z resztą ekipy.
Wysłany: 2020-08-09, 22:43
Wszyzcy jesteśmy... (ale ZioPeng jest wykonany z najwyższej jakości jedwabiu sprowadzanego z Kirgintusu)
Wysłany: 2020-08-09, 22:48
Wybacz. Miałem na myśli że wykonany z jedwabiu wykonanego ze szczerego 1337-karatowego złota.
Wysłany: 2020-08-09, 23:12
Przeniosłem do właściwszego działu do spamu. Od tej chwili proszę tutaj o nie spamowanie, tylko trzymanie się wątku!
Wysłany: 2020-08-09, 23:15
Dobrze, szanowny panie moderatorze. B)
Co tu więcej mówić... Moim zdaniem nie ma potrzeby zamykania XW, bo jest na nim dość sporo rzetelnych i merytorycznie napisanych artykułów i właśnie za to cenię XW na tle MW które, nie oszukujmy, ma więcej takich spamowych artykułów, choć nie wszystkie są takie oczywiście.
Wysłany: 2020-08-09, 23:28
Gdy wszyscy się wynieśli z MW to miałem podobną sytuację, nie wiedziałem czy zamykać stronę czy co z nią robić xD Zdecydowałem się zmienić nazwę strony na "archiwum Mruczek Wiki", wyłączyłem rejestrację i tyle xD Strona była w sumie takim mirrorem z bonusową opcją logowania się, a jeśli komuś nie podobał się artykuł który kiedyś napisał to mógł go usunąć. Czy będzie kiedyś migracja z MW z powrotem na XW? Wolałbym żeby nie, ale jeśli tak będzie to nie będziesz musiał zaczynać od zera xD