"Jadą kury jadą, w niebieskich taczkach pięciu, smakują rosołem i chętnie pójdą na niego!" - Opis Dooda na GG
Możesz nabić dziennie max. 15 tematów i dowolną liczbę postów
Bezpieczne forum do spamowania - nabijaj posty, zareklamuj swoją stronę, dołącz do społeczności.
- - -
Uwaga!
Twoja przeglądarka nie obsługuje CSS Grid
Strona nie będzie się wyświetlać poprawnie :(
Wybierz inny styl na stronie głównej forum (pod listą forów)
lub zaktualizuj przeglądarkę (Firefox 52+, Chromium 57+, Opera 44+)
Ogłoszenie
Znacznej zmianie uległy zasady dotyczące nabijania! Więcej informacji w tym temacie.
Przesunięty przez: kenex
2023-08-16, 12:22
Autor
Wiadomość
Wysłany: 2019-09-20, 00:19   [nt] Opisz swój pokój

No więc tak, przede mną jest klawiatura, obok niej myszka a troche dalej monitor. Po lewej stoi moja gangsta "serwerownia" oraz ruter. Za monitorem jest głośnik (nie mam na tyle miejsca żeby go postawić obok, ale to zbytnio nie przeszkadza xD). Koło monitora stoi drugi monitor a między nimi mój guanowaty dysk zewnętrzny (w środku jest zwykły dysk, i mógłbym go wyjąć z obudowy i wsadzić do kompa przez co działałby dużo lepiej ale nie chce mi się xD) Całe to wyposażenie stoi na bardzo ciekawym meblu jakim jest biurko. Po prawej od myszki jest puste miejsce na którym po jakimś czasie zbiera się dużo syfu który należy posprzątać. Aktualnie znajduje się tam: szklanka, pendrajw, jakies papierki xD Po lewej mam okno z którego aktualnie widać kolor czarny, a na parapecie jest miejsce gdzie czasami leży mój kot (ale go tam aktualnie nie ma). Nad biurkiem mam półke na której jest pełno guana (moja mini kolekcja gier, rare puszek z biedronki i dziwne figurki) Reszty pokoju już mi sie nie chce opisywać dziękuję za uwagę i dobranoc

1254 7854 ~ :D
Żarty ze mnie: b (z umiarem)

Wysłany: 2019-09-20, 10:23   Re: Opisz swój pokój

mruczek napisał/a:
Po lewej mam okno z którego aktualnie widać kolor czarny.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mój pokój ma drewnianą podłogę i jakieś jasnobrązowe ściany, które czasami wydają się być różowe czy tam łososiowe... Mam dwa okna, jedne drzwi no i jeden sufit. Sprzęt do PC stoi na takim jakby stoliku z szufladą, w tym monitor który ze względu na moje preferencje dotyczące wysokości ustawienia monitora stoi na jakimś pustym kartonie. xD Siedzę ogółem przy nim na krześle. Mam klawiaturę na 3/4 biurka i myszkę z podkładką firmy Roccat. Ogólnie fajny ten pokój. :-)
-|@=@, -|@=@ ^ [~||@|>~,
=<_ ;@ :{##{^ =@&@,
=<_ _&{])> [|~_~|:@->
_ =~&;~-{ ^]}@&)@ [@|"_@.
@)~ =~#[ /{",
_ _{/:>@(@/> ^@)"_@ "@)@ ;{",
^ &_>~; ({}@);>~ #_[<|/<=@,
@_ ^ ({;"< #">@;~ />~#(@ )>(^>&<=@.
[...]

Wysłany: 2019-09-20, 14:37   

Przede mną jest klawiatura, obok niej myszka - znajdują się one na wysuwanej półeczce jasnobrzozowego biurka. Na biurku znajduje się monitor otoczony głośnikami firmy Creative. Pokój jest dość mały, tak na oko to z 20m2 jak nie mniej, ściany w kolorze niebieskawo-cyjanowym i drewniana podłoga przyozdobiona szarym dywanem z grubym włosiem

Za oknem po lewej widzę dom sąsiada złodzieja i wallpaper w kształcie nieco zachmurzonego jesiennego nieba
asdfghjkl

Odpowiedz do tematu