"Rosół był smaczny, udał się znakomicie, kury też w nim były i śpiewały radośnie! Rzeźnik sobie tańczy, brzuch najedzony cieszy się z najedzenia, a ja sobie zjem jogurt!" - Dood
Możesz nabić dziennie max. 15 tematów i dowolną liczbę postów
Bezpieczne forum do spamowania - nabijaj posty, zareklamuj swoją stronę, dołącz do społeczności. - - - Uwaga! Twoja przeglądarka nie obsługuje CSS Grid Strona nie będzie się wyświetlać poprawnie :( Wybierz inny styl na stronie głównej forum (pod listą forów) lub zaktualizuj przeglądarkę (Firefox 52+, Chromium 57+, Opera 44+)
"Rosół był smaczny, udał się znakomicie, kury też w nim były i śpiewały radośnie! Rzeźnik sobie tańczy, brzuch najedzony cieszy się z najedzenia, a ja sobie zjem jogurt!" - Dood
Jak byłem mały, to lubiłem na kartkach rysować własne skrzyżowania. Junxions to swego rodzaju spełnienie moich marzeń z dzieciństwa.
Wow, ja tak samo! Niekiedy nawet łączyłem jedną kartkę z drugą i miałem dzięki temu więcej pola do rysowania tych ulic i znaków drogowych. Rysowałem je również w większej formie kredą na chodnikach. xD
Po dzisiejszej, irytującej podróży samochodem po mieście, nie mogę się doczekać, aż w Junxions przetestuję moje pomysły na poprawę frustrujących miejsc.
W sumie jak teraz myślę, sporo ludzi deklaruje, że gra w Cities Skylines 2 z powodu narzędzia budowy dróg i jest gotowa wybaczyć wiele problemów z resztą mechanik. Faktycznie jest ono sporym krokiem na przód względem jedynki. Jednakże pod tym względem Junxions miażdży obie produkcje. Ciekawe, czy Junxions wyssie społeczność CS2.