Kod:
[28.04.19, 19:42:23] mruczek: Now we begin here, but we don't give, because it's me ball
[28.04.19, 20:54:08] Doodoxing: who shows everything that is possible, but he won't sell, because I don't sell myself, what should happen, but it won't stop, because that's me, you stupid dunderhead, now I'm broadcasting beautiful words to you all right here
[28.04.19, 21:23:46] Angelfrost: paired content only true content yeeting my way out of my decoder
[28.04.19, 21:38:45] Doodoxing: 4K is the future
[29.04.19, 00:25:04] mruczek: Posty na KSC to wysokiej jakości kontent parowany z Twoim odbiornikiem STB, którym może być komputer lub telefon. Dlatego nie można zalogować się w dwóch miejscach naraz. Przyszłość jest teraz! :^)
[29.04.19, 11:18:32] Doodoxing: super nowy modem telefoniczny
[29.04.19, 16:23:16] Doodoxing: Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej Pewna czynność, jaką jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca. Podczas wykonywania owej czynności można na przykład pisanie wiadomości elektronicznych traktujących o pewnej czynności, jakiej jest konsumpcja przetworu mlecznego z kategorii nabiałów, jakim jest jogurt które jest w moim skromnym mniemaniu nader fascynującym zajęciem, toteż tak sądzę i tak też uważam, aczkolwiek niestety jestem zmuszony stwierdzić, iż inna czynność jaką jest oddawanie się pisaniu elektronicznym na forum dyskusyjnym o nazwie Kenex Spam Center jest jednak bardziej interesująca.
[29.04.19, 17:29:09] Angelfrost: o kurcze
[29.04.19, 17:35:00] Doodoxing: kurcze jest najsmaczniejsze, zwłaszcza udka
[29.04.19, 17:49:50] Angelfrost: pierś, przede wszystkim pierś
[29.04.19, 18:07:46] Doodoxing: to też :3
[29.04.19, 22:36:41] Doodoxing: Serce nie sługa boży dar z nieba i ziemi doniczka i choinka stoi na przeszkodzie aby przetrzymać dla dzieci na swojej stronie internetowej paczkę z możliwością regulacji temperatury wody na rzece Hudson nie ma problemu pierwsza klasa Joanna Krupa przesyła buziaki dla siebie samych swoich to będzie przelew bankowy na konto BRE bank SA oddział w Krakowie
[29.04.19, 22:38:04] Doodoxing: Oferty kupna często nie są prawnie chronione prawami autorskimi. Należy jednak pamiętać, że nie jest to średnio wilgotne i tyle w temacie. Jak by co to jest cała seria oryginał skrzynia drewniana kufer ława cała seria oryginał skrzynia drewniana kufer ława cała seria oryginał skrzynia drewniana kufer ława cała seria oryginał skrzynia drewniana kufer ława cała seria oryginał skrzynia drewniana kufer ława cała seria oryginał skrzynia drewniana kufer ława cała seria domu w którym nie ma okien.
[29.04.19, 22:38:44] Doodoxing: Audi A6 C5 C6 C8 nie wiem czy już nie mam konta to nie tylko mnie oszukała i nie chce się tego nie wiem jak to w piątek ten temat w którym nie mam konta w swoich bazach syntetycznych potrzebują w domu to daj się zakrzyczeć a nie mam pojęcia czy to nie jest w stanie zapłacić podatek od nieruchomości i tak się dzieje to sory Anita wkręt z łbem to nie ma co się z użytkownikiem Katarzyna zarejestruj aby zobaczyć linki do stron internetowych książek opracowań to jest tak niestworzona chora na nic nie da rade odłożyć mi trzy książki sporo osób znaczy to że się uda spłacić tylko dla ciebie mam dam pracę na razie tylko rejestrują nie będą chcieli mój pierwszy pocałunek anioła co to za sygnatura porcelany i tkaniny i
[Wczoraj 1:46] mruczek: Bye bye auf wiedersehen
[Wczoraj 1:49] mruczek: HAUSAUFGABEN!!!!!
[Wczoraj 1:49] mruczek: https://youtu.be/3qD5ExClRmg
[Wczoraj 11:58] Angelfrost: niemiecki kpop
[Wczoraj 17:49] mruczek: So kommst du mir nicht davon mein Freund!
[Wczoraj 17:49] mruczek: Hast du deine Hausaufgaben schon gemacht?
[Dzisiaj 11:51] Angelfrost: Haus (,,dom``) +‎ Aufgabe (,,zadanie`')
[Dzisiaj 12:00] Doodoxing: czyli to proste
[Dzisiaj 12:00] Doodoxing: ZADANIE DOMOWE
[Dzisiaj 12:10] Angelfrost: Dokładnie !
[Dzisiaj 14:36] Angelfrost: chwastałbajgiel
[Dzisiaj 14:45] Doodoxing: jebać chwasty i bajgle! tylko wolność! wolność w czasie pozaszkolnym! piłka, gry komputerowe a nie zadania domowe!
[Dzisiaj 15:03] Angelfrost: "je*ać chwasty i bajgle!" ~ Doodoxing
[Dzisiaj 15:03] Angelfrost: xD
[Dzisiaj 15:12] Doodoxing: xDDDDDD dajcie to do cytatów *shameless_promotion*
[Dzisiaj 15:12] Angelfrost: Oh, I’m running in the night so soon
[Dzisiaj 15:12] Angelfrost: I’ve got nothing left to lose
[Dzisiaj 15:13] Angelfrost: I’m leaving it all behind, running in the night with you
[Dzisiaj 15:13] Doodoxing: running in the 90