"Kenex, PW!" - Gal
Możesz nabić dziennie max. 15 tematów i dowolną liczbę postów
Bezpieczne forum do spamowania - nabijaj posty, zareklamuj swoją stronę, dołącz do społeczności.
- - -
Uwaga!
Twoja przeglądarka nie obsługuje CSS Grid
Strona nie będzie się wyświetlać poprawnie :(
Wybierz inny styl na stronie głównej forum (pod listą forów)
lub zaktualizuj przeglądarkę (Firefox 52+, Chromium 57+, Opera 44+)
Ogłoszenie
Znacznej zmianie uległy zasady dotyczące nabijania! Więcej informacji w tym temacie.
Przesunięty przez: kenex
2023-08-16, 12:28
Na co zwracasz szczególną uwagę przy kupowaniu papieru toaletowego?
Ilustracja na opakowaniu
 0%  [ 0 ]
Ilość warstw
 16%  [ 1 ]
Zapach/smak
 33%  [ 2 ]
Kolor
 16%  [ 1 ]
Nadruk
 0%  [ 0 ]
Kraj pochodzenia
 16%  [ 1 ]
Informacje dla alergików (zawartość orzechów, mleka, seleru, gorczycy itp)
 0%  [ 0 ]
Chropowatość powierzchni
 16%  [ 1 ]
Autor
Wiadomość
Wysłany: 2019-04-18, 14:50   Na co zwracasz uwagę przy kupowaniu papieru toaletowego?

Na co zwracasz uwagę przy kupowaniu papieru toaletowego?

1254 7854 ~ :D
Żarty ze mnie: b (z umiarem)

Wysłany: 2019-04-18, 15:10   

Dla mnie najważniejsze jest to, żeby papier nie był szorstki i żeby był przyjemny dla pupy. Zapach i smak nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Również ważny aspekt gra kraj pochodzenia. Ze swojego własnego doświadczenia wiem, że nie warto kupować papieru toaletowego sprowadzanego z Uzbekistanu. On ma jakiś dziwny kolor. Ani to turkus, ani to szary. Papieru nie miałem okazji nigdy próbować w celu sprawdzenia smaku. Nie wiem czy to konieczne. Myślę, że gdy pachnie to nie oznacza od razu, że będzie miał jakiś smak. Podejrzewam, że do zapachowego papieru dodano perfumy czy inne bajery. Z marek to do wyboru do koloru - Regina, Mola, Velvet... Również typowy papier ze sklepu sieci Biedronka nie będzie wcale zły. Im taniej, tym lepiej, ale ma to też swoje drugie dno. Kupując papier toaletowy firm trzecich dostaje się często taki twardy, szorstki, szary papier, który nie jest miły dla pupci, a przy tym ma się wrażenie, że ma tylko jedną warstwę. Równie dobrze można podetrzeć się... liściem. Fakt, niektóre papiery firmowe pachną nawet ładnie, ale jak mówiłem, nie próbowałem ich w smaku. Zwłaszcza lubię, gdy papier ma takie fajne, czadowe wzorki. Raz trafiłem na taki, na którym były wytłoczone małe pieski. xDDDDDDDD

Krótko ujmując, tani papier ssie, ale trzeba też rozważnie wybierać i nie kierować się znajomością marek, bo i cena wyższa. Papier z sieciówki jest całkiem spoczko, a przy tym jest w miarę tani.
-|@=@, -|@=@ ^ [~||@|>~,
=<_ ;@ :{##{^ =@&@,
=<_ _&{])> [|~_~|:@->
_ =~&;~-{ ^]}@&)@ [@|"_@.
@)~ =~#[ /{",
_ _{/:>@(@/> ^@)"_@ "@)@ ;{",
^ &_>~; ({}@);>~ #_[<|/<=@,
@_ ^ ({;"< #">@;~ />~#(@ )>(^>&<=@.
[...]
Żarty ze mnie: b (z umiarem)

Wysłany: 2019-04-18, 15:27   

asdfghjkl